Motiverende citaten voor moeders bij een miskraam

Motiverende citaten voor moeders bij een miskraam

Het verlies van een zwangerschap is de meest pijnlijke ervaring voor een aanstaande moeder. Voor zulke moeders is het erg moeilijk om hun verdriet te verwerken. Quotabulary heeft een aantal motiverende citaten voor vrouwen samengesteld om hen te helpen omgaan met een miskraam.

“Je bent dichtbij, ook al zie ik je niet.
Je bent bij me, ook al ben je ver weg.
Je bent in mijn hart, in mijn gedachten, in mijn leven, altijd.”

Het moederschap is een goddelijke ervaring die door God aan een vrouw wordt geschonken. Vanaf het moment dat een vrouw haar zwangerschap ontdekt, voelt ze de baby in haar groeien, ook al heeft ze hem nog nooit gezien. Ze ontwikkelt een diepe emotionele band met de baby, en naarmate de dagen verstrijken, wordt deze band dieper en sterker. De aanstaande moeder bidt voor het welzijn van haar baby en hoopt op een voorspoedige zwangerschap totdat de baby ter wereld komt. Het leven is echter zo vol onverwachte en onverklaarbare dingen en situaties dat er soms een tragedie kan gebeuren. Ja, miskraam is het woord – de meest pijnlijke ervaring voor elke zwangere vrouw. Het verlies van een zwangerschap is begrijpelijkerwijs pijnlijk voor de rouwende moeder, en het is uiterst normaal voor haar om verdrietig, depressief, boos en misschien geïsoleerd te zijn van de omgeving. Dit is het moment waarop zij de liefde en steun van haar familie het hardst nodig heeft. Op dit moment in het leven zijn hoop en motivatie de enige dingen die haar kunnen helpen om uit het verdriet te komen. Hier, in dit Quotabulaire artikel, hebben we een aantal citaten verzameld die zullen helpen het lijden te helen van moeders die een miskraam moeten verwerken.

Quotes for Mothers to Cope with Miscarriage

“Sommigen zeggen dat je te pijnlijk bent om je te herinneren. Ik zeg dat je te kostbaar bent om te vergeten.” -Onbekend

“We vroegen God om een baby, in plaats daarvan gaf hij ons een engel.”

“Omdat iemand van wie we houden in de hemel is, voelen we de hemel in ons huis.”

“Ik zal voor altijd van je houden, ik zal altijd van je houden, zolang ik leef zal jij mijn baby zijn.”

“Hoe heel stil tipte je onze wereld binnen, geruisloos, slechts een ogenblik bleef je. Maar wat een afdruk heb je achtergelaten in onze harten.” -Onbekend

“Ik mag je dan niet in mijn armen houden, maar ik zal je altijd in mijn hart houden.”

“Engel, je bent geboren om te vliegen!” -uit het liedje ‘When You Come Back Down’, van Nickel Creek

“Ik heb je elke seconde van je leven gedragen, en ik zal elke seconde van mijn leven van je houden.”

“Jullie zijn mijn kleine stukjes van het goddelijke.”

“Een engel in het boek van het leven schreef de geboorte van mijn baby op. En fluisterde toen ze het boek sloot ‘te mooi voor de aarde’.” -Onbekend

“Soms zijn de kleine geluiden van zegen te vinden in de moeilijkste momenten van het leven. Luister naar de fluisteringen…” -Maureen Watts

Trouw Quote Carry In baarmoeder

“Het komt uiteindelijk allemaal goed. Als het niet goed is, dan is het niet het einde.”

“Ik werd verliefd op je toen je in mijn baarmoeder gevormd werd, nu draag ik je in mijn hart in plaats van in mijn armen.” -Onbekend

“Laat je verdriet over het verleden, en de angst voor de toekomst, het geluk van het heden niet verpesten.”

“Iedereen wil gelukkig zijn, niemand wil pijn voelen, maar je kunt geen regenboog hebben zonder enige regen.”

“Hoop… soms is dat alles wat je hebt als je niets anders hebt. Als je het hebt, heb je alles.”

“Als je door een hel gaat, ga dan door of je zult er voor altijd vastzitten.”

“Je realiseert je niet hoe sterk je bent totdat sterk zijn de enige optie is die je hebt.” -Opgenomen uit een citaat van Bob Marley

“Door kracht, zal ik herstellen.”

“Tel niet wat je verloren hebt, maar koester in plaats daarvan wat je hebt en plan wat je wilt winnen, want het verleden keert nooit terug, maar de toekomst kan het verlies vervullen.”

“Dat iets nu niet voor je gebeurt, betekent niet dat het nooit meer zal gebeuren.”

Huwelijkscitaat kostbaar om te vergeten

“Een betere morgen ligt om de hoek.”

“Soms vinden we in tragedie het doel van ons leven.” -een deel van een citaat van Robert Brault

“Na de eerste miskraam probeerde ik de houding aan te nemen dat het de manier van mijn lichaam was om me te vertellen dat deze zwangerschap niet voorbestemd was.” -Christie Brinkley

“Je kunt de situaties in het leven niet op maat maken, maar je kunt wel de houding op maat maken om bij die situaties te passen.” -Zig Ziglar

“Soms laat God ons vallen, zodat we na een val weer kunnen leren opstaan.”

Tijd is de beste genezer van allemaal. Dus wees geduldig en kijk positief in het leven. Uiteindelijk zullen je wonden helen en zal je ziel vrij zijn van verdriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *